Dinsdag 2 juni

Visgraatvloer

In steeds woningen kiest men voor het gebruik van een stijlvolle visgraatvloer. Een visgraatvloer wordt, zoals de naam al doet vermoeden, op een andere manier gelegd dan een reguliere laminaatvloer. Meestal legt men de planken bij deze vloeren horizontaal of verticaal door de ruimte. Bij een visgraatvloer kiest men voor een hoek van negentig graden, waardoor de planken in de vorm van een visgraat gelegd worden. Je kunt regulier laminaat gebruiken, wanneer je zo’n vloer in huis wilt leggen. Dutzfloors biedt een breed scala aan geschikte houten vloeren.

Visgraatvloer maakt je ruimte speelser

Door voor een visgraatvloer te kiezen, geef je ruimtes een sfeervolle uitstraling. Het heeft iets speels, wanneer de planken op deze manier gelegd worden. Daarbij is het leuke aan een visgraatvloer, dat dit type vloer zowel bij een modern als een klassiek interieur past. Ook komt de vloer in verschillende ruimtes tot z’n recht. Gebruik de vloer in de woonkamer, de slaapkamer of bijvoorbeeld de hal. Waar in huis kun jij wel een speels tintje gebruiken om de ruimte gezelliger te maken?

Verschillende opties bij een visgraatvloer

Houten vloeren kunnen niet alleen op verschillende manieren gelegd worden. Ook heb je bij een visgraatvloer keuze uit een breed scala aan kleuren hout. Kies je voor een donkere vloer, of ga je voor een hele lichte kleur? Vaak is het afhankelijk van de ruimte waar je de visgraatvloer gebruikt, welk model hout hier het beste past. Donkere vloeren worden vaak gebruikt in grote ruimtes met een klassiek interieur. Daar waar een lichte kleur visgraatvloer goed tot z’n recht komt in een landelijk of modern ingericht huis. 

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer