Woensdag 17 oktober

Elektrische gazonmaaiers

Niet alleen in dure Nederlandse villawijken kom je de elektrische gazonmaaiers steeds vaker tegen. Ook in de tuin van een gemiddeld Nederlands gezin wordt regelmatig gekozen voor een robotmaaier! Met een robotmaaier bespaar je veel tijd en moeite, doordat het apparaat het onderhoud van het gazon van je overneemt. Door direct in een goed model elektrische gazonmaaier te investeren, zal je hier een lange tijd plezier van hebben. De geavanceerde technologie aan boord van deze gazonmaaiers maakt dat de systemen steeds nauwkeuriger werken. De kans dat hoge grassprieten blijven staan wordt zodoende steeds kleiner! In dit artikel leest u meer over deze elektrische gazonmaaiers. 

Kooptips voor elektrische gazonmaaiers 

Een elektrische gazonmaaier kopen vergt de nodige voorbereidingen! Zo is het belangrijk om het formaat van uw gazon op te meten en te kijken naar eventuele hellingen. De verschillende elektrische gazonmaaiers zijn namelijk ontwikkeld voor het maaien van specifieke gazons. Het ene model is geschikt voor een klein gazon, terwijl andere modellen op grotere velden gebruikt kunnen worden. Daarbij is niet iedere elektrische gazonmaaier geschikt voor het maaien van velden met een lichte helling. Zij hebben hier de kracht niet voor, waardoor ze voortdurend blijven staan. Let hier goed op, bij de aanschaf van een robotmaaier.

Verschillende elektrische gazonmaaiers vergelijken 

Op basis van de reeds beschreven kooptips voor elektrische gazonmaaiers kunt u vervolgens verschillende modellen met elkaar vergelijken. Er zijn meerdere webwinkels waar deze robotmaaiers te koop worden aangeboden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de webwinkel van Everts Tuinmachines. Hier vindt u bij ieder product een uitgebreide omschrijving! Het maakt het maken van een weloverwogen keuze een stukje makkelijker. 

Maandag 10 september

Specialist hydraulische cilinders

Levering hydraulische cylinders

Zoekt u een partij voor de levering van hydraulische cylinders? Bouwman Cylinders levert hydraulische cylinders voor alle merken kranen, kiepers, dumpers, sluizen, bruggen, luiken en vrijwel elke andere machine of voertuig waarbij haudraulische cylinders van toepassing zijn. Zij beschikken tevens over een 'Custom build' optie. Hebt u dus een voertuig of machine waarbij er geen sprake is van een gangbare maat? Geen probleem. Bouwman Cylinders kan volledig op maat hydraulische cylinders ontwerpen en plaatsen. 

Goede werking van hydraulische Cylinders door periodiek onderhoud

Het onderhoud van hydraulische cylinders is een flinke klus en vergt specialistisch werk. Bouwman Cylinders is een partij uit Noord Nederland die u hierin goed van dienst kan zijn. Tevens is periodiek onderhoud van de hydraulische cylinders van essentiëel belang voor een goede werking en een duurzaam bestaan van de cylinders. U wilt tenslotte geen stilstand hebben van uw machine, bouwwerk of voertuig, Bij onderhoud worden alle onderdelen goed nagekeken en zonodig vervangen, zodat er onnodige slijtage wordt voorkomen door een verkeerde/slijtende werking van de cylinder. 

Reparatie Hydraulische Cylinder vaak nog mogelijk

Bij een defect wordt al vaak gedacht aan de aanschaf van een nieuwe Hydraulische cylinder. Uiteraard wil Bouwman Cylinders u hier graag mee van dienst zijn, maar in veel gevallen kan de oude hydraulische cylinder nog worden gerepareerd door enkele onderdelen te vervangen. Hebt u een defecte cylinder? Contact gerust een medewerker van Bouwman Cylinders voor een inspectie. In veel gevallen kunnen zij de hydraulische cylinder gewoon nog repareren en renoveren en bent u een stuk goedkoper uit. 

Meer weten? Kijk op de website van Bouwman Cylinders voor informatie over custom build cylinders en het onderhouden/repareren van Hydraulische cylinders.


Toon ouder nieuws

Elektrische gazonmaaiers
Niet alleen in dure Nederlandse villawijken kom je de elektrische gazonmaaiers steeds vaker tegen. Ook in de tuin van een gemiddeld Nederlands gezin wordt regelmatig gekozen voor een robotmaaier! Lees meer
Specialist hydraulische cilinders
Hydraulische cylinders geleverd, geplaatst en onderhouden via hydrauliek specialist Bouwman Cylinders. Uw partner in het noorden voor alles op het gebied van hydraulische cylinders. Lees meer
Voegwerk reparatie in groningen laten uitvoeren
Laat je voegwerk tijdig renoveren om grotere schade te voorkomen. KH Gevelonderhoud is specialist in het herstellen van gevels. Lees meer