Maandag 12 maart

Grind den haag

Voor een prachtige uitstraling van je tuin in Den Haag is siergrind zeker een aanrader. Je kunt siergrind in Den Haag verkrijgen in vele soorten en kleuren en gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kun je siergrind gebruiken voor de versiering in bijvoorbeeld een bloembak, als border, bij een vijver of in een perkje. Je kunt echter siergrind ook uitstekend gebruiken voor het aanleggen van een oprit, je terras of een pad. Siergrind is namelijk erg duurzaam, waterdoorlatend en eenvoudig te leggen in vergelijking met tegels.

Verkoop en levering van Grind naar Den Haag

Siergrind kun je kopen bij diverse locale leveranciers, maar vaak is het assortiment beperkt of moet je het zelf ophalen. Bij Grintje Zeker vind je een groot aanbod siergrind en wordt je bestelling netjes voor de deur afgeleverd. Dit scheelt een hoop tijd en kosten voor het huren van een bus of externe transporteur.

Levering siergrind en zand naar Den Haag

Naast siergrind ook zand nodig? Geen probleem. Grintje Zeker heeft zand voor vrijwel elk doeleinde zoals drainage, ophoging, speelzaand etc. Zowel grind als zand levert Grintje Zeker in bigbags van 0,35m3 of 0,7m3. Heb je een grote bestelling? Dan is het, indien gewenst, ook mogelijk om je bestelling losgestort te krijgen in Den Haag.

Heb je een vraag of wil je graag een prijsopgaaf? Stuur dan een mail naar info@grintjezeker.nl of bel op 06 - 12 18 96 44

Zaterdag 16 september

John schokker foundation

Ben jij een jonge talentvolle sporter en presteer jij op hoog niveau, maar zoek je de middelen om je hierin te supporten? De JOHN SCHOKKER FOUNDATION zet zich in voor jong en gedraven talent en helpt jou graag je droom te verwezelijken.

Financieel, materieel of klinisch?

Als foundation kunnen we jouw natuurlijk op diverse manieren ondersteuning. Het is niet per definitie een financiële ondersteuning die je nodig hebt. Soms is er behoefte aan clinische ondersteuning of materieel, kleding etc.

Aanmelden voor ondersteuning

Benieuwd wat de John Schokker foundation voor jou kan betekenen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op de website https://www.johnschokkerfoundation.nl/ De commissie zal kijken of je voldoet aan de gestelde voorwaarden en of ze in staat zijn jouw te kunnen ondersteunen in je carriëre als topsporter.


Toon ouder nieuws

Grind den haag
Voor een prachtige uitstraling van je tuin in Den Haag is siergrind zeker een aanrader. Je kunt siergrind verkrijgen in vele soorten en kleuren en gebruiken voor verschillende doeleinden. Lees meer
John schokker foundation
De helpende hand op financieel, materieel en klinisch gebied voor aanstormend jong talent op het gebied van sport. Lees meer
Minicamping haarsterveld
Kom gezellig kamperen op minicamping Haarsterveld in het Noorden van het land. Lees meer