Dinsdag 18 maart

Verzekering veendam

Voor een verzekering in Veendam gaat u naar Bert Ritsema. Als ervaren assurantie bureau zijn wij gespecialiseerd in verzekeringen. U kunt bij ons terecht om u te laten adviseren en om een verzekering te laten afsluiten. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Maak nu een afspraak op ons kantoor in Veendam voor een kosteloos oriënterend gesprek!

Verzekering in Veendam

Om een passende verzekering af te kunnen sluiten, moet u correct en volledig geïnformeerd zijn. Bert Ritsema helpt u hierbij. Wij brengen uw persoonlijke en financiële situatie in kaart en brengen op basis van deze informatie een advies uit.

Bert Ritsema werkt samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen, maar is volledig onafhankelijk. We kunnen verschillende opties voor u vergelijken zodat u een duidelijk overzicht heeft van de kosten en dekking binnen de verzekering. Samen kijken we wat het beste bij u past. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunnen we de verzekering voor u afsluiten en een eventuele oude verzekering opzeggen.

Bert Ritsema ondersteuning van A tot Z bij het afsluiten van een verzekering in Veendam

Als verzekeringsspecialist met 25 jaar ervaring, kunt u bij Bert Ritsema rekenen op kwaliteit en deskundigheid. De verzekeringswereld is continu in beweging. Wij houden alle ontwikkelingen in de gaten, zodat we u kunnen adviseren als er bijvoorbeeld iets in uw polis verandert. Nazorg is voor ons ook erg belangrijk, wij ondersteunen u echt van A tot Z.

Bert Ritsema kan u adviseren over verschillende verzekeringstypes:

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Veendam. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer