Dinsdag 8 april

Verhuur lichtmasten en persluchtdrogers

Met de apparatuur van Venema Verhuur wordt elk bouwproject een succes. Zij bieden een klantgerichte werkwijze en adviseren u volledig, zojuist u altijd de juiste machines en het juiste gereedschap tot uw beschikking heeft.

Werkt de apparatuur niet naar behoren? Venema Verhuur levert binnen 24 uur een nieuw apparaat.  Daarnaast bieden ze verschillende transportmogelijkheden. Venema Verhuur levert de apparatuur niet alleen af, maar kan het ook voor u plaatsen.

Lichtmast verhuur Groningen

Voor de verhuur van lichtmasten bent u bij Venema Verhuur aan het juiste adres. Venema Verhuur biedt professionele lichtmasten voor verhuur van topkwaliteit, die worden ondersteund door een aggregaat. In de catalogus kunt u terecht voor het volledige assortiment.

U kunt de bij onze lichtmast verhuur in Groningen zelf voor vervoer zorgen, maar u kunt ook gebruik maken van de transportservice. De chauffeurs van Venema Verhuur zorgen er dan voor dat de lichtmast altijd op de juiste locatie en de afgesproken tijd wordt afgeleverd. Naast de transportservice biedt Venema Verhuur ook een 24-uurs service waar u gebruik van kunt maken als u een probleem ondervindt met de apparatuur. Binnen 24 uur wordt een nieuwe, goedwerkende lichtmast geleverd.

Perslucht drogen

Bij het gebruik van een persluchtinstallatie ontstaat water en is het belangrijk om de perslucht te drogen. Dit doet u met een persluchtdroger. Deze voert het water af, zodat u altijd werkt met een schone en droge lucht. Venema Verhuur verhuurt persluchtdrogers die werken in zowel grote als kleine ruimtes. Altijd van topkwaliteit, zodat u kunt genieten een goede luchtkwaliteit.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer