Vrijdag 3 mei

Van stokkum rechtsbijstand

Verzekeringsmaatschappijen betalen niet graag uit. En dat kan voor u als verzekerde (financiële) problemen opleveren. Als u recht hebt op uw uit te keren bedrag, dan moet een verzekeraar dit betalen. Dit soort maatschappijen zoekt vrijwel altijd naar redenen om niet uit te hoeven betalen. Dat is de reden waarom Van Stokkum Rechtsbijstand uit Enschede de strijd aangaat met verzekeraars. Al meer dan 30 jaar vecht Van Stokkum tegen verzekeringsmaatschappijen die niet uitbetalen.

Uw verzekering betaalt niet uit?

Heeft u schade geleden, maar uw verzekering betaalt niet uit? Van Stokkum Rechtsbijstand staat cliënten bij in hun strijd tegen de verzekeraar om financieel gemis te voorkomen. Daarbij kan het om uw eigen verzekeringsmaatschappij gaan, maar ook de verzekeraar van een ander. Denk bijvoorbeeld aan schade of letsel als gevolg van een ongeval op de weg. Wilt u meer informatie over verschillende regels of bent u benieuwd naar ervaringen? Op de website van Van Stokkum Rechtsbijstand leest u alles over wat mogelijk is wanneer uw verzekering niet uitbetaalt.

Juridische hulp van Van Stokkum Rechtsbijstand

U hebt er liever niets mee te maken, maar soms is het niet anders dan dat hulp bij rechtsbijstand meer noodzaak dan gewenst is. Zeker wanneer u recht hebt op het bedrag dat uw verzekering aan u moet uitkeren. De juridische hulp van Van Stokkum Rechtsbijstand heeft in vele gevallen dan ook een uitkomst geboden. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of bekijk de website van Van Stokkum Rechtsbijstand voor meer informatie over hulp bij rechtsbijstand.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer