Maandag 17 februari

Van keulen heftrucks emmeloord

Hebt u een sterke heftruck in Emmeloord nodig? Van Keulen Heftrucks is gespecialiseerd in de in-en verkoop van nieuwe en gebruikte heftrucks. Wij verkopen uitsluitend heftrucks in perfecte conditie. U kunt dus volledig vertrouwen op ons aanbod van gebruikte heftrucks.

Verkoop en verhuur van een heftruck in Emmeloord

Van Keulen Heftrucks verkoopt en verhuurt heftrucks, verreikers, ruwterreinheftrucks en laadbruggen. Bij de aanschaf of het huren van deze machines moet u rekening houden met verschillende zaken. Onze medewerkers helpen u hier graag bij.

Van Keulen Heftruck Emmeloord voor reparaties en onderhoud

Van Keulen Heftrucks heeft ervaring met merken als Toyota, Linde, Fiamm en AP. Ook voor reparaties en periodiek onderhoud van deze merken heftrucks bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een moderne werkplaats voorzien van de juiste gereedschappen en onderdelen. Wij kunnen echter ook reparaties uitvoeren op locatie. Waar de reparatie ook wordt uitgevoerd, we zorgen er altijd voor dat uw machine zo snel mogelijk bedrijfsklaar is.

Ook voor keuringen gaat u naar Van Keulen Heftruck Emmeloord

Is uw heftruck toe aan een keuring? Van Keulen Heftrucks is sinds 1999 een erkend VeBIT keurbedrijf. Tevens zijn wij VCA (Veiligheids Checklijst Aannemers) gecertificeerd. Wij keuren met precisie uw heftruck op werking en veiligheid.

Ervaring en kwaliteit bij Van Keulen Heftruck Emmeloord

Van Keulen Heftrucks mag dan 16 jaar bestaan, we hebben meer dan 35 jaar ervaring in het vak. Onze ervaring en deskundigheid vertalen zich in uitstekende en snelle service. Ons team van specialisten helpt u graag bij onze vestiging in Emmeloord!

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer