Dinsdag 29 januari

Vakantiehuis bakkeveen

Voor een mooi vakantiehuis in Bakkeveen gaat u naar Gastenverblijf It Beaken. Gevestigd in het voormalig dorpshuis van Bakkeveen, is dit vakantiehuis in Bakkeveen een bijzonder verblijf voor een heerlijk weekend of een ontspannende week weg.

Gastenverblijf It Beaken als vakantiehuis Bakkeveen in een prachtige omgeving

Gastenverblijf It Beaken is een volledig ingericht vakantiehuis in Bakkeveen en geschikt voor totaal zes personen. Zorgeloos kunt u hier in ieder gewenste periode van het jaar genieten van een comfortabel verblijf in een mooie en rustige omgeving. Het vakantiehuis Bakkeveen is gelegen op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is omringd door vele bossen, zandvlakten, dobben en heidevelden. Ieder jaargetijde heeft in deze omgeving zijn charme en de vele natuurgebieden maken deze plek ideaal voor een heerlijke wandeling of ontspannende fietstocht.

Compleet ingericht vakantiehuis Bakkeveen is Gastenverblijf It Beaken

Van alle gemakken voorzien is Gastenverblijf It Beaken het ideale vakantiehuis in Bakkeveen. Het beschikt over:

  • Een sfeervolle woonkamer
  • Een complete keuken
  • Een ruime badkamer
  • Drie slaapkamers geschikt voor totaal zes personen
  • Een mooie tuin met terras

In het dorp Bakkeveen vindt u een supermarkt, bakker, slager, fietsenverhuur en diverse restaurants om een dag in alle ontspanning af te sluiten met een heerlijk diner. Voor zowel jong als oud biedt het vakantiehuis in Bakkeveen de mogelijkheid tot een geslaagde vakantie of weekend weg. In het gastenverblijf is een informatiewand met folders uit de omgeving. Zo zijn er activiteiten en attracties als midgetgolf, openluchtzwembad, doolhofpark, Flippies pretpaleis en uitkijktoren Belvedere in de nabije omgeving van het vakantiehuis in Bakkeveen te vinden.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer