Donderdag 14 november

Tuincentrum drint

Tuincentrum Drint is het tuincentrum in de provincie Groningen

Tuincentrum Drint in Grootegast is slechts een paar kilometer verwijderd van de plaatsen Buitenpost, Leek, Tolbert, Surhuisterveen en Zuidhorn. Woont u in één van deze plaatsen en wilt u graag mooie nieuwe woonaccessoires, tuingereedschappen, planten en potten of vijverartikelen? Bezoek dan eens Tuincentrum Drint. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment voor uw woning of tuin. Denk aan kamerplanten, tuinplanten, potterie, snijbloemen, tuinmeubelen en nog veel meer. Wij verwelkomen u graag in ons tuincentrum in Grootegast (regio Leek, Grijpskerk, Zuidhorn, Marum en Surhuisterveen).

Het tuincentrum voor kamerplanten, verse bloemen en meer

Tuincentrum Drint heeft een groot assortiment kamerplanten die uw woning extra sfeervol maken. Ook hebben we geschikte planten die de minder gezellige plekken in huis weer opfleuren en beschikken we over verse bloemen die we dagelijks vers van de veiling halen. Maar Tuincentrum Drint heeft meer. We durven wel te stellen dat we een overcompleet assortiment hebben voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Ook voor schaduwrijke of juist zonnige kamers hebben wij de juiste planten. Wij adviseren u graag over hoe u uw tuin of woning het beste kunt inrichten en hoe u uw kamerplanten verzorgt. Bovendien doet u in ons tuincentrum in Grootegast ongetwijfeld een mooie dosis inspiratie op!

Bekijk de website of kom langs in onze tuincentrum in Grootegast

Wilt u meer weten over Tuincentrum Drint in Grootegast? Bekijk onze website voor het assortiment of kom langs. Onze medewerkers helpen u graag om uw vragen te beantwoorden en te vinden waar u naar op zoek bent. Tuincentrum Drint is niet voor niets al 75 jaar een begrip in de regio! We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en verwelkomen u graag in ons tuincentrum in Grootegast nabij Buitenpost, Marum, Leek, Tolbert, Surhuisterveen en Grijpskerk.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer