Maandag 11 november

Trouwlocatie twente

In het Overijsselse Saasveld ligt Partycentrum Bruins. Hier zijn maar liefst 9 zalen aanwezig, waar er ongetwijfeld één in uw smaak valt om er misschien wel het 'ja-woord' te geven. Afhankelijk van de zaal kunnen er 50 tot 2500 gasten ontvangen worden. Voor uw gasten is er tevens voldoende gelegenheid om te parkeren.

Zaalaanbod en begeleiding wordt door bruidsparen erg gewaardeerd

De 9 verschillende zalen hebben allemaal een eigen thema. Hierdoor kunt u altijd wel uit een zaal kiezen die u, en uw aanstaande partner bevalt. De trouwlocatie van Partycentrum Bruins te overijssel is erg populair. Inmiddels hebben ze dan ook behoorlijk wat ervaring in het organiseren van een trouwfeest. Partycentrum Bruins zet haar haar kennis in om bruidsparen te ondersteunen en begeleiden bij het organiseren van zo'n feest. Zo kunnen ze, indien u dit wenst een ambtenaar van de burgerlijke stand inhuren, de catering verzorgen, een artiest en/of DJ inhuren, etc. Partycentrum Bruins denkt graag met u mee en neemt de taken van u over die u gedeeltelijk of volledig wilt uitbesteden.  De koks draaien hun handen niet om voor een zesgangenmenu of een lopend buffet, of een volledig zelf samengesteld diner. Partycentrum Bruins staat garant uw trouwlocatie in Twente volledig naar wens in te delen.

Neem vrijblijvend contact op met Partycentrum Bruins

Voor uw bruiloft wilt u natuurlijk de mooiste locatie hebben. U kunt eenvoudig met ons contact opnemen, middels het contactfortmier. Dan wordt er eenvoudig een afspraak maken en kunt u het zaalaanbod eens rustig bekijken. De medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Partycentrum Bruins als trouwlocatie biedt.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer