Dinsdag 29 april

Transformatorhuis

Ahorn Bouwsystemen bouwt transformatorhuizen op maat, zodat het volledig voldoet aan uw wensen. Zij werken altijd met een goede prijs-kwaliteitverhouding en volgens de wettelijke voorschriften.

Transformatorhuis van prefab beton

Veel transformatorhuisjes worden tegenwoordig gebouwd met prefab beton. Dit type beton is geprefabriceerd, vandaar de naam prefab. Ahorn Bouwsystemen maakt het beton op de eigen werkplaats, dus u heeft geen grote ruimte nodig om op locatie beton te gieten. In dit geval heeft u dan ook geen bouwvergunning nodig.

Niet alleen in het bouwproces, maar ook in het gebruik is prefab beton interessant. Het is een betrouwbaar en veilig materiaal, omdat het isolerend, brandwerend en energiezuinig is. Dit is van groot belang aangezien er wordt gewerkt met elektriciteit.

Laat uw transformatorhuis bouwen door Ahorn

Als VCA-gecertificeerd bouwbedrijf kunt u bij Ahorn rekenen op kwaliteit. Kwaliteit is zeker niet prijzig, daar zij altijd werken met scherpe en eerlijke prijzen.

Voor het bouwproject stellen zij een ervaren team van specialisten samen. Zij geven u een duidelijk inzicht in het proces en adviseren u van A tot Z. Zij zijn uiteraard zeer ervaren met het bouwen van transformatorenhuizen en zijn zich bewust van de risico's. Ahorn gaat altijd veilig te werk.

Bent u benieuwd naar wat Ahorn u kan bieden? De medewerkers informeren u graag en maken vrijblijvend een heldere offerte voor u op.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer