Dinsdag 29 april

Trafostation

Het is een specialistische klus, omdat er wordt gewerkt met elektriciteit. Zij zorgen ervoor dat uw trafostation voldoet aan alle eisen en voorschriften.

Trafostation van prefab beton

Veel trafostations worden, in tegenstelling tot vroeger, gebouwd met geprefabriceerd beton. Hier wordt tegenwoordig veel voor gekozen, omdat prefab beton vele voordelen met zich meebrengt. Dit type beton wordt voorafgaand aan de bouw geproduceerd in de fabriek. Er is dus geen grote bouwruimte nodig, waardoor een bouwvergunning niet meer noodzakelijk is.

Ook de eigenschappen van prefab beton spreken veel mensen aan. Omdat prefab beton een brandwerende en isolerende werking heeft, is het veilig en betrouwbaar. Niet geheel onbelangrijk wanneer er wordt gewerkt met hoge elektriciteitsspanningen.

Laat uw trafostation bouwen door Ahorn

Ahorn is ervaringsdeskundige als het gaat om het bouwen en plaatsen van een trafostation. U kunt bij Ahorn altijd rekenen op kwaliteit, maar ook op een eerlijke en scherpe prijs.

Om u volledig tevreden te kunnen stellen, willen zij graag weten wat uw ideeën en verwachtingen zijn. Voordat we aan de slag gaan, gaan zij dan ook eerst met u om tafel. Ahorn Bouwsystemen kiest altijd voor een persoonlijke aanpak. Het bouwproces wordt uitgevoerd door een team van specialisten. Deze stellen zij speciaal voor uw project op. De medewerkers kennen de risico's van het vak en gaan veilig te werk. Zij staan altijd voor u klaar en ondersteunen u van begin tot eind.
 

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer