Dinsdag 12 juni

Traas ongediertebestrijding

Traas Ongediertebestrijding is het bedrijf voor houtwormbestrijding in Groningen. Zij zijn gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van alle ongedierte. Ze gebruiken hierbij de nieuwste methodes en door hun jarenlange ervaring lossen ze uw probleem met ongedierte vakkundig en snel op. Traas Ongediertebestrijding gebruikt de beste middelen om ongewenste insecten, knaagdieren, vogels, schimmels tegen te gaan. Last van houtworm? Traas Noord-Nederland bestrijdt houtworm snel en deskundig, onder meer in de regio Groningen!

Houtworm? Bel Traas voor deskundige bestrijding in Groningen

Houtaantastende insecten, zoals houtworm, kunnen uw houten meubelen en woning in Groningen flink aantasten. U herkent houtworm bijvoorbeeld aan gaatjes in het hout of boormeel. Heeft u last van houtworm in huis? Bel dan direct met Traas Ongediertebestrijding. Zij doen een gratis inspectie en lossen het probleem snel op. En wat u misschien nog niet weet, is dat één van de landelijke instructeurs van de Houtbescherming bij hen werkzaam is! Zo zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van houtworm. Problemen met ongedierte in Noord-Nederland? Bel Traas Noord-Nederland voor houtwormbestrijding in Groningen en omgeving.

Wespen bestrijden in Groningen? Binnen 7 dagen van het wespennest af!

Een wespennest bestrijden in Groningen? Geen probleem voor Traas Ongediertebestrijding. De vakkundige bestrijders bespuiten de wespen of het wespennest met een speciaal soort poeder. De wespen verspreiden dit poeder en zullen hierdoor snel uitsterven. De bedoeling van goede wespenbestrijding is dat je niet alleen het nest verwijdert, maar ook voorkomt dat de wespen terugkomen. Traas Ongediertebestrijding garandeert dat het wespennest na 7 dagen volledig is verdwenen en niet meer terug zal komen. Heeft u na 7 dagen toch nog steeds last van wespen? Dan komen zij de wespen opnieuw bestrijden, geheel kosteloos! Traas Noord-Nederland staat voor u klaar om wespen te bestrijden in de regio Groningen.
 

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer