Dinsdag 6 december

Tandprotheticus

Tandprotheticus Schultz; een kwalitatief kunstgebit voor de rest van uw leven

Met een sterk en kwalitatief kunstgebit kunt u de rest van uw leven vooruit. Dat is de hoge standaard die wij hanteren bij tandprotheticus Schultz. Al jarenlang maken wij prothesen. Een goed en betrouwbaar adres waar u terecht kunt voor het gewone kunstgebit. Voor het aanmeten van een kunstgebit maken wij als eerste een digitale afdruk van de binnenkant van uw mond. Waar het vroeger nog ging dmv een bijtafdruk gebruiken we tegenwoordig een klein cameraatje. De camera maakt een precies beeld waarop wij een kunstgebit kunnen maken dat perfect zal passen. Vervolgens gaan wij met het kunstgebit aan de slag om er zorg voor te dragen dat het de juiste vorm, stand en kleur van de tanden zal hebben. Hierna overhandigen wij de prothese zodat u kunt genieten van een nieuw, sterk en stralend kunstgebit.

Goed advies bij tandprotheticus Schultz

Bij tandprotheticus Schultz kunt u voor het laten maken van een kunstgebit terecht bij de vestigingen Almelo en Hengelo. Een volledige prothese is het geen waar men het meest voor kiest bij tandprotheticus Schultz. Wanneer u het kunstgebit afhaald verwijderen wij uw resterende tanden en zorgen wij dat de wondjes genezen. U zult met een tevreden gevoel onze praktijk verklaten en genieten van een sterk en stralend gebit.

Waarom u zou kiezen voor implantaten in één dag?

Omdat u bij het laten plaatsen van uw implantaten in één dag direct uw kunstgebit kunt gebruiken. Een paar andere voordelen om implantaten in één dag te laten plaatsen zijn:

  • Mensen met een klikgebit ervaren minder pijn na de behandeling
  • Een klikgebit zit ook vrijwel meteen comfortabel
  • Bijna geen problemen gelijk na de behandeling met eten

Redenen genoeg om een vrijblijvend een afspraak te maken met Tandprotheticus Schultz om u te laten voorlichten over implantaten en een kunstgebit.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer