Vrijdag 21 december

Stienstra jachtbouwkeuken

Vind een verscheidenheid in keukens bij Stienstra Jachtbouwkeuken in Grou. Met ruim 20 jaar ervaring in het bouwen en renoveren van keukens voor jachten en keukens voor thuis, kunt u hier terecht voor een keuken voor uw jacht welke volledig voldoet aan uw wensen. Voor een mooie keuken welke tegelijkertijd praktisch en functioneel is, gaat u naar de vakmensen van Stienstra Jachtbouwkeuken. De keukenspecialist kan u van dienst zijn met advies, ontwerp en plaatsing van uw jachtbouw keuken.

Diverse keukens bij Stienstra Jachtbouwkeuken voor uw jacht

Stienstra Jachtbouwkeuken heeft diverse keukens beschikbaar in diverse kleuren, stijlen en maatvoering. Uw wensen en smaak staan voorop om de juiste keuken te vinden welke past bij de interieur en exterieur van uw jacht. Bij de aanschaf van een nieuwe keuken is goed en deskundig advies belangrijk. Zo wordt uw ruimte deskundig gecontroleerd op maatvoering en wordt er een mooie en functionele keuken uitgezocht welke vakkundig geplaatst wordt door de monteurs. Daarnaast kunt u de keuken voor uw jacht compleet maken door de keuze in diverse keukenapparaten bij Stienstra Jachtbouwkeuken, zoals:

  • kooktoestellen
  • kookplaten
  • afzuigkappen
  • vaatwassers
  • waterkokers
  • koffiezetapparaten

Keukenspecialist Stienstra Jachtbouwkeuken voor nieuwe keuken of keukenrenovatie

Naast de specialisatie in nieuwe keukens en keukenrenovatie voor jachten, kan Stienstra Jachtbouwkeuken u van dienst zijn bij onderhoud aan de keuken van uw jacht. Stienstra Jachtbouwkeuken biedt een snelle passende oplossing wanneer iets niet goed functioneert in uw keuken. Ook kan de keukenspecialist u voorzien van periodiek onderhoud, waarmee grote reparaties voorkomen kunnen worden. Voor advies, ontwerp, plaatsing en onderhoud van uw jachtbouw keuken kunt u terecht bij Stienstra Jachtbouwkeukens voor de keuken van uw wensen voor uw jacht.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer