Dinsdag 23 juli

Salto sloten

De oplossing voor toegangscontrole vindt u bij Salto sloten. Met de toepassing van Salto sloten creëert u een veilige toegang van uw bedrijfspand. Blankestijn Beveiliging is expert in bouwkundige beveiliging en is leverancier van Salto sloten. Gericht op organisatie, comfort en beveiliging past Blankestijn Beveiliging de best passende beveiligingsoplossing toe met de techniek van Salto sloten.

Toepassing van Salto sloten biedt u vele mogelijkheden

Met het kiezen voor Salto sloten voor toegangscontrole van uw bedrijfspand, kiest u voor een betaalbaar en betrouwbaar beveiligingssysteem met groot gebruiksgemak. Tevens zijn er verschillende extra online en offline toepassingen bij Salto sloten mogelijk, waarmee de controle en beveiliging extra kan worden vergroot. Hierbij kunt u denken aan:

  • Toepassen van tijdgestuurde toegang
  • Het eenvoudig aanpassen van de rechten voor toegang, op individueel gebruikersniveau
  • Via een centraal punt de deuren op afstand bedienen
  • De mogelijkheid tot inzicht en bewaking van de toegangsdeuren
  • Toepassing van tijdregistratie of betaalsystemen door het toevoegen van ID-mediabestanden

Toegangscontrole met Salto sloten geheel aanpasbaar aan uw wensen omtrent beveiliging

Met verschillende identificatiemogelijkheden kan de beveiliging van het bedrijf volledig worden aangepast naar de wensen van de klant en de benodigde veiligheidseisen van het bedrijf. Vanwege optimale beveiliging en groot gebruiksgemak kiezen vele klanten van Blankestijn Beveiliging voor de toepassing van Salto sloten. De verscheidene uitvoeringen in stijlen maken het bovendien mogelijk om geheel bijpassend aan de uitstraling van uw bedrijfspand het gewenste Salto slot te installeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de voordelen die de toegangstechniek van Salto biedt? Neem contact op met Blankestijn Beveiliging en zij informeren u graag verder.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer