Woensdag 20 maart

Revis zwembaden

Volop genieten doet u met een zwembad in eigen tuin. Wanneer u maar wilt kunt u in een eigen zwembad een verfrissende of ontspannende duik nemen. Specialist in polypropyleen zwembaden is Revis. Met jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van zwembaden, is dit uw adres voor de aanschaf van een kwaliteit zwembad polypropyleen voor in uw eigen tuin.

Specialist in polypropyleen zwembad is Revis

Bij Revis kunt u terecht voor een zwembad polyester of zwembad polypropyleen van hoge kwaliteit. Zij kunnen het zwembad voor u ontwerpen, produceren en installeren. Daarbij worden er standaard zwembaden geproduceerd maar ook kan er een aangepaste maatvoering voor het zwembad worden gerealiseerd.  Het materiaal polypropyleen is sterk materiaal en heeft een lange levensduur. Het is op gemakkelijke wijze te onderhouden en heeft bovendien een strakke uitstraling. Revis produceert kwaliteit polypropyleen zwembaden in diverse uitvoeringen.

Voor een compleet zwembad naar uw wensen

Met de ervaring in het ontwerpen en produceren van diverse zwembaden is Revis tevens specialist in monoblock zwembaden. Een zwembad monoblock bestaat uit één geheel, waarbij alle voorzieningen tijdens de productie worden aangemaakt. Een monoblock zwembad wordt in zijn geheel vervoerd en geplaatst. U kunt uw monoblock zwembad nog completer maken met een overkapping. Met een zwembad met overkapping bent u niet afhankelijk van het weer om een lekkere duik in het water te nemen, maar kunt u het gehele jaar genieten van uw zwembad. Als importeur en dealer van Alure zwembadoverkappingen, kunt u ook voor de aanschaf van een overkapping bij Revis terecht. Een Revis zwembadoverkapping van Allure is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, bijpassend aan uw wensen.

Revis ook voor alle zwembad toebehoren

Revis is specialist in polypropyleen zwembaden, zwembadoverkappingen, spabaden en sauna's. Naast advies en service bij de aanschaf van uw zwembad, kunt u hier ook terecht voor alle toebehoren, zoals afdekking zwembad, zwembadverlichting, warmtepompen zwembad of producten voor waterbehandeling.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer