Vrijdag 11 juli

Restauratie natuursteen

Als uw product van natuursteen beschadigd is kan restauratie de oplossing bieden. Tonkes zit al bijna 80 jaar in het vak en kan natuursteen zo goed restaureren dat het lijkt alsof het steen net uit de natuur is gehaald.

Specialist in natuursteen restauratie

Als specialist in natuursteen produceert Tonkes Natuursteen niet alleen producten van dit prachtige materiaal, maar ze kunnen natuursteen ook renoveren of restaureren. Alles om ervoor te zorgen dat uw natuurstenenproduct weer in goede staat is. Tonkes geeft natuursteen zijn unieke en luxe uitstraling weer helemaal terug.

Verschillende restauratie mogelijkheden voor natuursteen

Natuursteen restauratie kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan schuren, reinigen of polijsten. Scheuren en krasjes kunnen bijvoorbeeld eenvoudig worden hersteld door special natuursteenlijm. De vakmensen van Tonkes gebruiken de nieuwste technieken en zij hebben alle materialen in huis om uw product correct te herstellen. Tonkes Natuursteen kan uw gerestaureerde natuursteenproduct na afloop voorzien van een beschermende laag die voorkomt dat het opnieuw in verval raakt. Uiteraard adviseren de medewerkers u over welke vorm van restauratie het meest geschikt is voor uw natuurstenenproduct.

Wilt u meer informatie over hoe Tonkes uw product(en) kan restaureren? U kunt vrijblijvend contact opnemen. De ervaren en deskundige medewerkers kunnen u informeren over de mogelijkheden en direct een offerte opmaken. Zo weet u precies wat u kan verwachten van het restauratie bedrijf.
 

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer