Zaterdag 28 november

Reggae band the rising sun

De reggae band The Rising Sun heeft inmiddels al veel naam gemaakt in Groningen en omgeving en hebben zich de afgelopen tijd ook in de rest van Nederland laten horen. Zo heeft de reggae band aan de melkweg gestaan en hebben ze gespeeld bij diverse radiostations waaronder radio 538.

Reggae band The Rising Sun boeken

Boek je reggae band The Rising Sun? Dan haal je muzikaal talent in huis en een energieke performance. De eigen geschreven nummers van de reggae band zijn opzwepend en super dansbaar. Binnen no-time weet de reggae band het publiek te laten meespringen op hun muziek. Je kunt de reggae band boeken voor een paar nummers of voor een hele set van ruim een uur. Tevens zijn ze altijd bereid het publiek te bedienen met een extra toegift als men erom vraagt. The Rising Sun heeft inmiddels ruim 150 shows op zijn naam staan en heeft een volledige album release gepland in 2016.
 

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer