Maandag 19 augustus

Notariskantoor groningen

Stevens Idema Notariaat is een deskundig notariskantoor in Groningen. Bent u op zoek naar een notaris in Groningen? Bij Stevens Idema Notariaat werken Yvonne Stevens en Eddy Idema samen en kunnen zij u helpen bij alle notariële zaken op het gebied van leven, wonen en ondernemen. Met specifieke kennis over de verschillende notariële zaken kunt u hier rekenen op een betrokken en deskundige dienstverlening.

Voor een eigentijds notariskantoor in Groningen gaat u naar Stevens Idema Notariaat

Personen- en familierecht
Bij zaken voor personen- en familierecht is de tussenkomst van een notaris vaak nodig. Stevens Idema Notariaat kan u als notariskantoor Groningen bijstaan met advies bij personen- en familierecht. Bij levenszaken zoals samenwonen, huwelijk, gezag en voogdij, erfrecht en nalatenschap bieden Stevens en Idema u de juiste hulp die u nodig heeft en kunnen zij benodigde documenten voor u opstellen.

Onroerend goed
Wanneer u een nieuwe woning gaat kopen, helpt Stevens Idema Notariaat u graag bij onder andere het afsluiten van de koopovereenkomst, de akte van levering en de overdracht. Met de extra specialisatie van het notariskantoor in Groningen in roerend goed, bieden Stevens en Idema tevens de juiste hulp bij de officiële overdracht van een schip.

Ondernemingsrecht
Vanaf de oprichting van uw onderneming heeft u te maken met ondernemingsrecht. Voor de oprichting van uw onderneming dient u een keuze te maken voor een rechtsvorm. Met kennis over alle verschillende rechtsvormen, kan dit notariskantoor in Groningen u voorzien van de juiste hulp. Stevens Idema Notariaat kan u hierover adviseren en eventueel benodigde notariële akte en statuten voor u opstellen.

Notariskantoor in Groningen voor advies bij alle voorkomende notariële zaken

Met een eigentijdse aanpak biedt Stevens Idema Notariaat als notariskantoor in Groningen de juiste hulp bij alle voorkomende notariële werkzaamheden. Met deskundige kennis in alle zaken over levensloop, woning, schip en onderneming kan dit notariskantoor in Groningen uw naar volle tevredenheid van dienst zijn.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer