Dinsdag 2 juni

Notaris haren

Staat u op het punt een nieuwe woning te kopen? Bent u voornemens een eigen bedrijf, stichting of vereniging op te starten? Het zijn voorbeelden van situaties, waarbij de hulp van een notaris bij Haren wenselijk is. Een notaris zorgt dat de juiste documenten worden opgesteld, zodat u de overname van het pand of de oprichting van een vereniging in orde kunt maken. Het is niet mogelijk om een woning over te nemen zonder hulp van een notaris. Er moet immers heel nauwkeurig worden vastgelegd welke afspraken gemaakt zijn, welke verplichtingen u aangaat, enzovoorts. Op deze pagina leest u meer over hetgeen een notaris bij Haren voor u kan betekenen.

Notaris bij Haren inschakelen bij samenwonen

Wanneer u besluit samen te gaan wonen, zal een notaris u niet alleen helpen bij het opstellen van een leverings- en hypotheekakte voor de overname van een woning. Ook is het verstandig om eventuele afspraken tussen u en uw partner bij een notaris rond Haren op papier te laten zetten. Mogelijk overweegt u een huwelijk of een geregistreerd partnerschap, waarbij u aanvullende voorwaarden vast wilt laten leggen. Een notaris bij Haren kan u van advies voorzien over hetgeen waarmee u rekening dient te houden in dit geval.

Inschakelen notaris bij Haren op uw oude dag

Heeft u momenteel nog geen testament laten opstellen bij een notaris rond Haren? Het kan verstandig zijn dit alsnog te doen. In het bijzonder wanneer u specifieke wensen heeft voor de verdeling van uw nalatenschap. Zonder testament zou de nalatenschap gelijk verdeeld worden onder uw erfgenamen. Mogelijk wilt u een deel van de erfenis aan een goed doel schenken? In een testament kunt u dit vast laten leggen.  

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer