Vrijdag 6 september

Natuursteen westerkwartier

Natuursteen Westerkwartier in Grootegast is ervaren in het creëren van natuursteen monumenten. Van A tot Z kunnen de medewerkers van dit natuursteenbedrijf van dienst zijn met advies en bieden zij vakwerk om het monument te verwezenlijken dat goed bij de overleden dierbare past. Vele mensen kiezen voor een monument van natuursteen vanwege de kwaliteit en hardheid van het materiaal. De verschillende soorten natuursteen kunnen naar wens worden bewerkt waardoor diverse uitvoeringen mogelijk zijn. 

Van A tot Z wordt het monument bij Natuursteen Westerkwartier passend gemaakt

U kunt bij Natuursteen Westerkwartier kiezen voor een enkel monument, dubbel monument en urn monument. Ieder moment kan passend en 'eigen' worden gemaakt. Het aanleveren van een eigen ontwerp is mogelijk en desgewenst kan het natuurstenen monument worden gecombineerd met andere materialen zoals glas, hout of rvs. Het monument wordt door Natuursteen Westerkwartier vakkundig gelaserd en daarmee voorzien van persoonlijke tekst en een eventuele afbeelding. Iedere gewenste lettertype en gravure kan met behulp van CNC gestuurde lasertechniek in het materiaal worden geëtst. Tevens kunnen de medewerkers van Natuursteen Westerkwartier u voorzien van advies voor de juiste indeling en toepassing van de ets.

Betrokken begeleiding bij de keuze van een natuursteen monument

Om een monument extra persoonlijk te maken, kunt u kiezen voor plaatsen van een vaas, lantaren, beeld of miniplaat. Deze producten kunnen desgewenst ook uit dezelfde steensoort als het monument worden verwezenlijkt, wat zorgt voor een mooie eenheid van het geheel. Natuursteen Westerkwartier vertaalt met betrokken begeleiding uw wensen in een mooi en passend monument.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer