Dinsdag 14 mei

Mitel voip

Telefonie speelt een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsnetwerk. De huidige ontwikkelingen maken het mogelijk dat u kunt kiezen voor internettelefonie, waarmee u belt via uw bestaande netwerk. Gerenommeerd merk op gebied van internettelefonie is Mitel.

Internettelefonie van Mitel VoIP vergroot de bereikbaarheid van uw organisatie

Met de investering in internettelefonie voorkomt u bekabeling en de aanschaf van hardware. Het biedt u vele mogelijkheden en voordelen op gebied van (internationale) bereikbaarheid en mobiliteit. Door de innovatieve functionaliteiten kan een organisatie met de toepassing van Mitel VoIP efficiënter en voordeliger werken. Hoe? Door inlogfuncties voor flexibele werkplekken kan een medewerker van een bedrijf met Mitel VoIP overal te wereld bereikbaar zijn op een eigen nummer. Hiermee hebben medewerkers op externe locaties, thuis of onderweg toegang tot de spraak- en datafaciliteiten van het bedrijf. Zo wordt met Mitel VoIP de bereikbaarheid van de medewerkers vergroot waarmee de service naar de klant wordt vergroot.

Efficiënter en voordeliger werken met Mitel VoIP

Mitel VoIP is te koppelen met andere applicaties en services wat zorgt voor extra gemak op gebied van communicatie. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat een medewerker volledig op de hoogte is van de wensen van een klant doordat hij in zijn e-mailbox een overzicht heeft van spraak, fax en e-mail samen. Ook biedt Mitel VoIP op basis van outlookagenda's beschikbaarheidsinformatie per werknemer.

Lagarde BV is adviseur en leverancier van Mitel VoIP

Lagarde BV is specialist in oplossingen op gebied van telefonie en internet voor bedrijven. Dit maakt dat Lagarde BV u alle informatie kan geven over de juiste toepassing van Mitel VoIP in uw organisatie en de voordelen die het biedt. De juiste toepassing van MitelVoIP draagt bij aan kostenbesparing, effectievere medewerkers en hogere klanttevredenheid.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer