Dinsdag 15 augustus

Minicamping haarsterveld

Kamperen bij minicamping Haarsterveld

Wil je kamperen in eigen land en ben je liefhebber van rust, ruimte en natuur? Kies dan voor een kleinschalige familiecamping in het Noorden. Op de grens van Groningen en Friesland vind u minicamping Haarsterveld in het plaatsje Marum. Je kampeert op het terrein van een boerderij waarvan het achterste gedeelte gebruikt wordt als recreatie ruimte voor campinggasten. De ruime kampeerplekken zijn voorzien van stroomaansluiting (tot 10 ampère) en goede sanitaire voorzieningen. Ook voor kinderen is de minicamping uitermate geschikt.  De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, springen op de trampoline of een balletje trappen op het grasveld.

Wat te doen in de omgeving van minicamping Haarsterveld

Minicamping Haarsterveld is omgeven door prachtige natuurgebieden, zoals de Bakkerveenster duinen, Duurswouderheide en het Mandefjild. Het is zeker een aanrader om deze te verkennen door middel van mooie wandel- en fietsroutes. Daarnaast is de camping een goede uitvalsbasis om de culturele steden Groningen en Leeuwarden te bezoeken. Hier kunt u heerlijk een dagje winkelen, musea bezoeken en genieten van het culinaire aanbod. Voor de jonge campinggasten staat een bezoek aan de vernieuwde dierentuin Wildlands in Emmen garant voor een dag vol plezier. De kinderen gaan met hun familie op expeditie door de jungle, het poolgebied en de savanne. Hierbij staan ze oog in oog met wilde dieren en leren ze veel over hun leefgebied. Kortom, er valt genoeg te beleven voor jong en oud.

Meer informatie over mini camping Haarsterveld

Bent je benieuwd naar minicamping Haarsterveld? Voor meer informatie over de minicamping kun je terecht op hun website www.minicampinghaarsterveld.nl of neem direct contact op met de camping. Dit kan door middel van email info@haarsterveld.nl of per telefoon 06-11308918. Alvast een mooie vakantie gewenst!

Grind den haag
Voor een prachtige uitstraling van je tuin in Den Haag is siergrind zeker een aanrader. Je kunt siergrind verkrijgen in vele soorten en kleuren en gebruiken voor verschillende doeleinden. Lees meer
John schokker foundation
De helpende hand op financieel, materieel en klinisch gebied voor aanstormend jong talent op het gebied van sport. Lees meer
Minicamping haarsterveld
Kom gezellig kamperen op minicamping Haarsterveld in het Noorden van het land. Lees meer