Vrijdag 3 februari

Mini dealer

De Beier, de dealer voor mini coopers in Friesland en Nederland

Bmw de Beier gevestigd in Heerenveen, Friesland heeft zich de laatste jaren naast de gerenomeerde bmw collectie ook gespecialiseerd in de mini cooper.

De mini, mooi en elegant van vorm en een uitstraling die hoort bij zowel de deftige als de sportieve rijder begint steeds populairder te worden bij de bevolking. De meeste modellen beschikken over alle opties en zijn daarom zeer gewild in hun klasse. De van oudsher mini cooper is compleet gerestyled en in een nieuw jasje gestopt. Daarnaast zijn de nieuwere modellen helemaal geschikt voor stoere elegante rijders.

De Beier heeft zich ook buiten Friesland ontpopt tot dé mini cooper dealer van Nederland. De geweldige service en klantvriendelijkheid waarmee de klanten geholpen worden zorgen ervoor dat je voor de aankoop, verkoop en onderhoud van uw mini bij de Beier in Friesland terecht kunt.

Tevens is De Beier natuurlijk ook dé bmw dealer in de regio Friesland

Als geronomeerde bmw dealer in Friesland en mini dealer in Friesland heeft de beier voor u alles in huis wat u wil van een auto. De Beier verwelkomt u graag voor een kopje koffie in Heerenveen, Friesland.

Grind den haag
Voor een prachtige uitstraling van je tuin in Den Haag is siergrind zeker een aanrader. Je kunt siergrind verkrijgen in vele soorten en kleuren en gebruiken voor verschillende doeleinden. Lees meer
John schokker foundation
De helpende hand op financieel, materieel en klinisch gebied voor aanstormend jong talent op het gebied van sport. Lees meer
Minicamping haarsterveld
Kom gezellig kamperen op minicamping Haarsterveld in het Noorden van het land. Lees meer