Vrijdag 1 augustus

Loonbedrijf de hoop

Al uw loonwerken door één bedrijf verwezelijkt
Loonbedrijf de Hoop is in te huren voor zowel de grote als kleine klussen. Zo kunt u de Hoop inzetten voor bijvoorbeeld bemesting, grondverzet, slootwerk, bemesting, straatwerk etc.

Loon- en grondverzetbedrijf de Hoop is gevestigd nabij Almelo en hebben hun werkgebied voornamelijk in Overijssel, maar eventueel ook daarbuiten. Woont u dus in of nabij de provincie Overijssel, en wilt u loon- of grondverzetwerkzaamheden laten verrichten, schroom dan niet contact op te nemen met Loonbedrijf de Hoop.

Ook voor containerverhuur en sloopwerk is Loonbedrijf de Hoop u graag van dienst. Ze verhuren verschillende containers met een inhoud van 6m3 tot 20m3, en voor een aantrekkelijke prijs. Hoewel de Hoop met name voorwerk verricht bij bouwactiviteiten, kunt u ze ook inhuren voor sloopwerk. Met het machinepark tot hun beschikking, ervaren medewerkers en hoge eisen op het gebied van veiligheid, zorgt de Hoop voor een vlot en veilig verloop van de sloopwerkzaamheden.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer