Dinsdag 3 januari

Lampen

Van Heerde Licht, Lampenwinkel te Zwolle

Van Heerde licht is een lampenwinkel te Overijssel met een groot assortiment. U kunt er als particlier terecht voor een lamp, maar ook voor zakelijke doeleinden zijn ze u graag van dienst. Naast verkoop van vele soorten lampen en andere verlichting doen wij ook installatie op locatie en kunt u te allen tijde terecht voor vrijblijvend advies. Kortom, Van Heerde licht adviseert, informeert en verlicht in alle pronivinciën.

Lampen van klassiek tot modern

Met 3 verdiepingen rijk kan lampenwinkel Van Heerde licht u lampen aanbieden in alle soorten, maten en prijscatagorieën. Zo kunt u terecht voor topmerken als steinhauer, Paulmann, Willemse, Bankamp, ETH en nog veel meer. Ook hebt u de mogelijkheid uw gewenste lamp online te bestellen.

Installatie en advies van uw verlichting

Naast verkoop kunt u ook altijd bij Van Heerde licht terecht voor advies en montage. Van Heerde doet installatie van verlichting voor zowel de zakelijke markt als de particulier. Ook adviseren zij u graag in het maken van de juiste keuze. Uw nieuwe lampen schaft u natuurlijk niet alleen aan voor praktische redenen, maar is ook een essentieel sfeerelement voor u thuis of op kantoor.

John schokker foundation
De helpende hand op financieel, materieel en klinisch gebied voor aanstormend jong talent op het gebied van sport. Lees meer
Minicamping haarsterveld
Kom gezellig kamperen op minicamping Haarsterveld in het Noorden van het land. Lees meer
Een koelkast huren
U kunt tegenwoordig voordelig een koelkast huren wat erg interessant kan zijn voor studenten of wanneer u ergens tijdelijk verblijft. Lees meer