Maandag 26 augustus

Kpn een

Realiseer optimale bereikbaarheid van uw organisatie met KPN ÉÉN. KPN ÉÉN is een Cloudservice waarbij vaste telefonie, mobiele telefonie, vast internet en mobiel internet worden gecombineerd. Dit biedt zowel kleine als grote organisaties vele voordelen in bereikbaarheid en flexibiliteit. Lagarde BV is KPN Business Partner en kan u alles vertellen over de voordelen in gemak, overzicht en eenvoud die KPN ÉÉN uw organisatie kan bieden. Bent u overtuigd van de voordelen van KPN ÉÉN? Dan kan Lagarde BV deze innovatieve oplossing in uw bedrijf implementeren.

Kiezen voor KPN ÉÉN biedt u flexibiliteit en eenvoud

KPN ÉÉN bundelt de diensten voor vast bellen, mobiel bellen, vast internetten en mobiel internetten. Deze bundeling van diensten zorgt voor het gemak van één contract, één overzicht, één factuur en één vaste prijs per medewerker. Maandelijks kunnen nieuwe gebruikers aan de service worden toegevoegd of worden opgezegd en kunnen groepsopties worden gewijzigd. Zo kunt u de bereikbaarheid van uw kantoor uitstekend afstemmen op de behoefte van uw klant.

Uw specialist voor implementatie van KPN ÉÉN is Lagarde BV

Lagarde BV kan u van dienst zijn met de optimale integratie van KPN ÉÉN in uw organisatie en laat hiermee uw organisatie doeltreffender en efficiënter werken. KPN ÉÉN biedt u keuze uit vier verschillende profielen voor het samenstellen van de communicatie-omgeving van uw organisatie. Daarnaast maken verschillende gebruikers- en groepsopties het mogelijk om extra handige functionaliteiten toe te kunnen passen, zoals:

  • Bereikbaar zijn via uw vaste nummer op uw mobiele telefoon
  • Uw beschikbaarheidsinstellingen eenvoudig aanpassen via een app op uw mobiele telefoon
  • De mogelijkheid tot videobellen voor bijvoorbeeld video vergaderen
  • De mogelijkheid om deel uit te maken van een callcenter of Huntgroep (groepstelefoonnummer)

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer