Donderdag 2 februari

Koffiespeciaalzaak

Dé Koffiespeciaalzaak van midden en zuid Nederland

Koffiespeciaalzaak Mocca d'Or heeft zich ontwikkeld tot een speciaalzaak op het gebied van de lekkerste koffie in onder andere Zwolle, Breda, Utrecht en Rotterdam.

U vindt de lekkerste koffie in Zwolle bij Mocca d'or te Zwolle. Hier staat ook de hoofdvestiging met de vele showmodellen op het gebied van de lekkerste horeca koffiemachines. De deskundige kennis die is opgebouwd door jarenlange ervaring en het doorontwikkelen van de diverse horeca koffiemachines zorgt ervoor dat ze tot de top behoren.

Tevens zit Mocca d'or ook in Breda voor de lekkere koffie in Breda. De tweede vestiging gelegen in Breda heeft ook vele showmodellen staan waar u gerust langs kunt komen en een lekker bakje koffie kunt komen te drinken.

De Koffie in Utrecht en de koffie in Rotterdam zijn ook in veel gevallen gerealiseerd door Koffiespeciaalzaak Mocca d'Or.

De fair trade koffiemachine bonen die op een eerlijke manier geteelt zijn zorgen voor het extra vleugje kwaliteit waardoor de koffie in Zwolle, Breda, Utrecht en Rotterdam op zijn lekkerst gedronken word.

Bent u ook benieuwd naar de koffie van Mocca d'Or... Neem dan contact op met één van onze vestigingen voor een proeverij van de lekkerste koffie.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer