Vrijdag 7 augustus

Kachels emmen

Binnen het assortiment vindt u warmteproducten van topmerken als ECO2ALL, Thorma, Vi-Ka en Thermorossi. De kachels en haarden van deze merken zijn zeer milieuvriendelijk, makkelijk in gebruik en veelal aan te sluiten op bestaande en nieuwe CV-installaties. Maar het mooiste aan de kachels en haarden van Kortanova is dat ze uw gasverbruik aanzienlijk zullen verminderen en dat scheelt flink in de portemonnee! 

Kwaliteitskachels en haarden in Emmen voor een scherpe prijs

Kortanova importeert al zijn producten zelf. Voordeel hiervan is dat het bedrijf scherpe prijzen kan hanteren en een breedt assortiment kachels in Emmen aanbiedt. Zo wordt milieuvriendelijk en kostenbesparend stoken betaalbaar voor verschillende klanten, ongeacht hun budget.

Wat kortanova uniek maakt, naast de aantrekkelijke prijzen, is dat het bedrijf altijd persoonlijke service biedt. Zowel voor, tijdens als na de aankoop van kachels of haarden. In de oriënterende fase voorzien de specialisten u van advies en informatie. Kortanova denkt met u mee en licht de technische zaken zo duidelijk mogelijk toe.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan wordt de installatie van uw kachel of haard op professionele wijze uitgevoerd. Loopt u tijdens het gebruik ergens tegen aan? Dan kunt u Kortanova inschakelen voor een controle en eventuele reparatie.

Kom langs bij Kortanova nabij Emmen!

Wilt u meer weten over Kortanova nabij Emmen? Neem een kijkje op de website, kom langs in de showroom of neem vrijblijvend contact op!

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer