Zaterdag 16 september

John schokker foundation

Ben jij een jonge talentvolle sporter en presteer jij op hoog niveau, maar zoek je de middelen om je hierin te supporten? De JOHN SCHOKKER FOUNDATION zet zich in voor jong en gedraven talent en helpt jou graag je droom te verwezelijken.

Financieel, materieel of klinisch?

Als foundation kunnen we jouw natuurlijk op diverse manieren ondersteuning. Het is niet per definitie een financiële ondersteuning die je nodig hebt. Soms is er behoefte aan clinische ondersteuning of materieel, kleding etc.

Aanmelden voor ondersteuning

Benieuwd wat de John Schokker foundation voor jou kan betekenen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op de website https://www.johnschokkerfoundation.nl/ De commissie zal kijken of je voldoet aan de gestelde voorwaarden en of ze in staat zijn jouw te kunnen ondersteunen in je carriëre als topsporter.

Grind den haag
Voor een prachtige uitstraling van je tuin in Den Haag is siergrind zeker een aanrader. Je kunt siergrind verkrijgen in vele soorten en kleuren en gebruiken voor verschillende doeleinden. Lees meer
John schokker foundation
De helpende hand op financieel, materieel en klinisch gebied voor aanstormend jong talent op het gebied van sport. Lees meer
Minicamping haarsterveld
Kom gezellig kamperen op minicamping Haarsterveld in het Noorden van het land. Lees meer