Donderdag 3 januari

Houtbouw jan theuns

Houtbouw Jan Theuns is gespecialiseerd in de realisatie van garage carports, houten kapschuren en diverse overkappingen. Alle producten van Houtbouw Jan Theuns worden met uiterst kwalitatieve houtsoorten gerealiseerd en de werkzaamheden worden met vakmanschap en met oog voor detail uitgevoerd. De vakmensen van dit houtbouwbedrijf kunnen de werkzaamheden van begin tot eind realiseren, maar indien u dit wenst, is het ook mogelijk de plaatsing zelf uit te voeren.

Garage met Carport

Voor een prachtige houten garage, een houten carport of een combinatie van een garage met carport, bent u bij het houtbouwbedrijf op het juiste adres. Uw wensen en ideeën worden uitgewerkt tot een duidelijk ontwerp en vervolgens gaan de vakmensen graag voor u aan de slag met de bouw van uw garage of carport.

Houten Kapschuur

Zit u te denken aan een houten kapschuur voor bij u thuis? Door de jarenlange ervaring worden houten kapschuren door Houtbouw Jan Theuns volledig naar de wensen van de verschillende klanten gebouwd. Of het nu gaat om een klein of groot formaat kapschuur, van welk houtsoort dan ook, de vakmensen helpen u op de manier zoals u dat wilt.

Overkapping in Drenthe en Groningen

Ook voor een kwalitatieve overkapping Drenthe of een overkapping Groningen gaat u naar Jan Theuns. Of het nu gaat om een garage met overkapping of een carport bij uw huis, de specialisten realiseren een duurzame overkapping waar u oneindig lang van kunt genieten.

Schuur met overkapping

Op gebied van overkappingen zijn de vakmensen van het houtbouwbedrijf tevens gespecialiseerd in schuren met overkapping. Een schuur met overkapping is uiterst functioneel maar ook een lust voor het oog. Afhankelijk waar u de schuur en overkapping voor wilt gebruiken, wordt er een passend ontwerp gemaakt en kan de bouw van de schuur met overkapping zorgeloos worden uitgewerkt.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer