Dinsdag 19 april

Hair health and beauty

Algemeen
Bij Hair Health & Beauty kunt u terecht voor al uw kapper en beauty behandelingen. Onze sfeervolle salon is gevestigd aan de Schans 31 in Heerenveen. Laat u onder genot van verse sapjes, munt thee en/of heerlijke cappuccino onder handen nemen door professionals.

Kapsalon
Wij zijn een vakkundig kappersteam dat samen met u tot het beste resultaat komt. Uw coupe wordt in ons kapsalon weer perfect in model gebracht. Indien u wilt gaan voor een totaal nieuwe look, denken wij graag met u mee. Ons team is op de hoogte van de laatste haartrends en maken gebruik van de nieuwste kleurtechnieken, zoals balayage.

Hair Health & Beauty heeft al 17 jaar ervaring met haarwerken. U kunt bij ons terecht voor diverse haarproblemen o.a. via de zorgverzekering. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk voor pruiken en haarstukken. U ontvangt deskundig advies op maat.

Beautysalon
Hair Health & Beauty beschikt over een schoonheidssalon, massagepraktijk en bodyscan. Hier kunt u terecht voor alle behandelingen gericht op huidverzorging, ontspanning, spier en/of gewrichtsklachten en fitheid. Ook heeft u de mogelijkheid om uw behandeling uit te breiden met o.a. zonnebank, jacuzzi of sauna.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer