Zaterdag 17 augustus

Gitaarles in groningen

Een zeer geschikte docent voor gitaarles in Groningen is Pascalito (Pascal) Binneweg. Zelf speelt Pascal ruim 25 jaar professioneel gitaar en heeft ie zich toegelegd op diverse stijlen. Zijn voorliefde ligt vanaf  jongs af aan al bij de Flamenco muziek. Vanuit deze stroom is hij diverse andere stijlen gaan spelen zoals:

  • Jazz
  • Pop
  • Blues
  • Latin

Tijdens de gitaarles in Groningen welke zowel in het centrum als op het MON worden gegeven, ben je bezig met jouw persoonlijke wensen. Het lesprogramma voor gitaarles in Groningen is dus volledig afgestemd op jou. Voor Pascal is het belangrijk dat er een juiste klik is tussen docent en cursist. Daarom is een eerste gitaarles in Groningen altijd gratis.

Gitaarles in Groningen voor elk niveau

Ervaring of geen ervaring, gitaarles in Groningen gegeven door Pascal is voor ieder Niveau. Of je nu al 10 jaar speelt of nog nooit een gitaar hebt aangeraakt, iedereen is welkom. Het belangrijkste is speelplezier blijven behouden en ontwikkeling doormaken op je eigen niveau. Dit kan door middel van basis akkoorden leren, notenschrift, goed leren begeleiden, soleren, muziektheorie, harmonieleer, slagritmes, tokkelwerk, etc. De duur van een gitaarles in Groningen is 30 of 45 minuten. Je kan bij Pascal een strippenkaart kopen welke enkel wordt afgestempeld wanneer je op les komt. Zo kan je dus flexibel omgaan met het nemen van gitaarles in Groningen afgestemd op jouw agenda.

Locatie en tijden voor Gitaarles in Groningen

De dagen waarop Pascal gitaarles in Groningen geeft zijn Dinsdag t/m Vrijdag. Op dinsdag, woensdag en donderdag aan de Pottebakkersrijge 4a te Groningen. Dit is in het centrum vlakbij de Westerhaven. Op vrijdag geeft Pascal gitaarles aan het MON op de Bieslookstraat 23 te Groningen. Voor meer informatie over gitaarles in Groningen van Pascal Binneweg zie zijn website www.pascalito.nl

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer