Vrijdag 1 maart

Fysio 058

Voor het verhelpen en voorkomen van lichamelijke klachten gaat u naar Fysio 058. Bij deze praktijk in Leeuwarden kunt u terecht voor onder andere fysiotherapie, sportfysiotherapie, sportmassage, manuele therapie en dry needling. Daarnaast beschikt Fysio 058 als enige praktijk in Friesland over innovatieve B-E-St by JeeCee apparatuur. Dit apparaat voor Bio Energie Stimulatie realiseert een stroomvorm die het genezingsproces van beschadigde cellen versnelt.

Voor fysiotherapie Leeuwarden gaat u naar Fysio 058

Lichamelijke klachten en blessures kunnen verschillende oorzaken hebben. Klachten kunnen ontstaan op het werk, door een ongeval of ziekte, door veroudering van het lichaam of door sporten. De gevolgen kunnen groot en zeer vervelend zijn. Daarom is het van belang dat klachten snel en goed worden verholpen en dat nieuwe klachten worden voorkomen. De verschillende specialistische therapeuten bij Fysio 058 kunnen alle soorten klachten snel en effectief behandelen. Naast de behandeling van klachten, kunt u bij Fysio 058 aan uw fitheid trainen door middel van een Fit 058 abonnement. Met het abonnement volgt u fitheidstrainingen onder deskundige en intensieve begeleiding van een fysiotherapeut.

Fysio 058 voor persoonlijke en effectieve behandeling van klachten

Voor behandeling bij Fysio 058 is een verwijsbrief van uw arts niet noodzakelijk. Voor fysiotherapie Leeuwarden kunt u rechtstreeks bij Fysio 058 terecht en tijdens een intakegesprek worden uw klachten besproken. Afhankelijk van uw klachten krijgt u een specialistische therapeut toegewezen. Op basis van uw volledige klachten wordt een persoonlijk behandelingsplan opgesteld. In verloop van de behandeling worden de tot dan toe behaalde resultaten geëvalueerd voor het zo goed mogelijk verhelpen van uw klachten. De behandeling van uw klachten wordt uitgevoerd in een persoonlijk betrokken en vertrouwelijke sfeer.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer