Dinsdag 2 juni

Eiken vloeren

Geef je woon-, slaap- of bijvoorbeeld werkkamer een sfeervolle uitstraling, door voor eiken vloeren in huis te kiezen. Eiken vloeren zijn al jaren bijzonder populair! Gek is dat niet, gezien de hoge kwaliteit van dit type hout. Daarbij heeft eikenhout een hele natuurlijke, warme uitstraling. Iets wat goed past in zowel de woonkamer, als de slaapkamer. In de woonkamer geniet je van je favoriete serie of film, lekker op de bank met een kleedje. Daar waar je de dag afsluit in de slaapkamer. Een prachtige, bijvoorbeeld donkere eiken vloer mag daarom niet ontbreken! In dit artikel lees je meer over het gebruik van eiken vloeren in huis.

Eiken vloeren in verschillende kleuren

Eiken vloeren worden aangeboden in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een wat lichter model eiken vloer, wanneer je de vloer in een landelijk ingericht huis wilt vernieuwen. De lichte kleur sluit hier perfect op aan! Daar waar donkere eiken vloeren veelal in klassiek ingerichte ruimtes gebruikt worden. Niet alleen de interieurstijl speelt een rol bij het bepalen van de juiste kleur. Kijk ook naar het formaat van een ruimte. Een grote ruimte oogt knusser, wanneer je deze een donkere vloer geeft. Daar waar een donkere vloer een kleinere kamer juist sfeerloos maakt.

Online eiken vloeren bestellen

Voor het bestellen van nieuwe eiken vloeren hoef je tegenwoordig niet meer op pad. Er zijn verschillende webwinkels met een breed scala aan houten vloeren. Dutzfloors is een voorbeeld van zo’n webwinkel. In deze webwinkel vind je vrijwel zeker een vloer die past bij jouw interieur en je persoonlijke smaak! Kijk ook eens op blogs over wonen en interieur, om inspiratie op te doen voor je eigen woning. 

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer