Woensdag 22 juli

Echtscheidings notaris groningen

Echtscheidings mediator Groningen

Voor een echtscheidings mediator en echtscheiding notaris in Groningen gaat u naar Stevens Idema Notariaat. De notarissen van Stevens Idema kunnen u helpen met het notariële stuk, maar zijn ook ervaren mediator. Bij een echtscheiding zijn veel emoties gemoeid die het maken van beslissingen over belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld de financiën, kinderen en de woning lastig maken. De notaris van Stevens Idema Groningen zoekt naar de juiste oplossing en maakt alles juridisch in orde.

Een echtscheidings mediation in Groningen met een persoonlijke aanpak

Notariskantoor Stevens Idema in Groningen is een kleinschalig bedrijf. Hier is bewust voor gekozen, omdat het notariskantoor alleen zo zijn cliënten alle aandacht kan geven. Stevens Idema Groningen werkt dan ook met een persoonlijke aanpak, helemaal als het om echtscheidings mediation gaat. De mediator neemt de tijd om uw situatie in kaart te brengen. Tijdens de mediation sessie luistert hij of zij naar wat alle partijen te zeggen hebben en komt op basis van deze informatie met een passende oplossing. Een oplossing die alle partijen ten goede komt.

Notaris echtscheiding voor notariële zaken in Groningen

Bent u met behulp van onze mediator tot een oplossing gekomen? Dan worden de afspraken opgenomen in de daarvoor bestemde documenten zoals het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan (als er sprake is van kinderen). De echtscheidingsnotaris van Stevens Idema Groningen zorgt ervoor dat alle juridische zaken perfect op orde zijn.

Wilt u weten wat een notaris en/of mediator van notariskantoor Stevens Idema voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer