Maandag 1 februari

Drumleraar groningen

Wil je graag leren drummen of heb je ooit les gehad en wil je je ritmische vaardigheden weer verder ontwikkelen? Abel Felix is Drumleraar in Groningen en is een professionele drummer die vele stijlen beheerst zoals jazz, funk, soul, pop, reggae en meer.

Reguliere drumles Groningen

Abel Felix werkt als drumleraar op Muziekschool de Notenboom in Hoogezand waar je terecht kunt om wekelijks, om de week of maandelijks les te krijgen. De hoeveelheid drumlessen die je volgt zijn afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. De drumlessen die je krijgt zullen zoveel mogelijk afgestemd worden op jouw wensen en leerbehoefte. Ieder leert het beste op zijn eigen manier en dit kan voor de één meer theoretisch georiënteerd zijn en voor een ander juist meer uit de praktijk.

Privéles van Drumleraar Abel Felix te Goningen

Ook heb je de mogelijkheid om thuis privé drumles te krijgen. Als drumleraar komt Abel Felix graag bij je thuis in Groningen om je les op maat te geven en de focus te leggen op de stijlen die jij graag wilt beheersen. Wellicht heb je behoefte aan een drumleraar die erg in de Jazz zit of juist meer de pop, rock of reggae hoek. Drumleraar Abel Felix is van vrijwel alle markten thuis en leert jouw graag de verschillende stijlen die bij je passen. 

Meer weten? Neem gerust contact op met Abel Felix voor een gratis proefles drummen zodat je kennis kunt maken met Abel en zijn manier van lesgeven. De proefles is gratis en vrijblijvend en kan zowel op de Muziekschool de Notenboom als bij je thuis!

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer