Woensdag 22 januari

Congrescentrum friesland

Nieuw Allardsoog: een congrescentrum midden in de natuur

Te midden van de schilderachtige natuur van Bakkeveen vindt u een congrescentrum waar u in alle rust vergaderingen, trainingen, cursussen en andere evenementen kunt organiseren. Het bos, de weide met eigen vee, de ven en de vele parkjes op ons 14 hectare grond maken ons congrescentrum speciaal. 12 zalen, verdeeld over een 3-tal modern geoutilleerde zalen, kunnen u onderdak geven tijdens al uw bijeenkomsten. En wanneer het evenement erop zit, kunt u heerlijk op uw lauweren rusten in één van onze restaurants.

Een schilderachtige congreslocatie die uw zintuigen prikkelt

Een congreslocatie moet u de rust bieden om u volledig te kunnen concentreren op het evenement. In de bosrijke omgeving van Bakkeveen kunt u alvast een vinkje zetten achter die eigenschap, want het landelijke decor biedt dat volop. Bakkeveen ligt niet dicht in de buurt van de drukke steden van de Noordelijke provincies, maar is tegelijk snel en makkelijk te bereiken vanuit Leeuwarden, Groningen of Assen. Nieuw Allardsoog heeft met het drieprovinciepunt een uitstekende congreslocatie, en is daarom al jarenlang een bekende congreslocatie in de noordelijke provincies.

Uw congres organiseert u in het mooiste congrescentrum van Friesland

U kunt uw congres organiseren in één van de mooiste stukjes Friesland. In  het bosrijke Bakkeveen vindt u alle rust die u in een drukke stad als Leeuwarden nauwelijks nog kunt vinden om te vergaderen, cursussen te organiseren of andere evenementen op touw te zetten. Nieuw Allardsoog is al jaren een bekend congrescentrum binnen de Friese provinciegrenzen, én ver daarbuiten. Met ons prachtige terrein en de service die wij u bieden op het gebied van horeca, is dat niet verwonderlijk. Wij hopen u dan ook graag eens te ontvangen in Nieuw Allardsoog, het mooiste congrescentrum van Friesland.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer