Donderdag 18 april

Buxus

Voor het realiseren van een prachtige Buxus haag, kunt u eenvoudig online uw Buxus bestellen. Via Buxus bestellen worden de door u bestelde planten rechtstreeks vanaf de kwekerij in Wekerom bij u thuis bezorgd. Op vruchtbare grond en met vakkundige verzorging levert de kwekerij de populaire Buxus sempervirens en de Buxus faulkner. Bij Buxus bestellen kunt u rekenen op een uitstekende service vanwege:

  • Kwaliteit
  • Snelle levering
  • Goedkope prijs
  • Kennis en betrouwbaarheid

De populaire Buxus sempervirens bestellen

De Buxus sempervirens is een echte sierplant en in Nederland de meest populaire soort. De plant wordt gekenmerkt door geelgroene blaadjes die ook in de winter blijvend groen zijn. De Sempervirens is standaard als rechthoekige Buxus te bestellen, maar is te vormen naar bol, kegel of spiraal. De plant heeft een maximale hoogte van twee meter en is zeer geschikt om een dichte haag mee te realiseren.

De kwaliteit Buxus faulkner bestellen

Naast de Sempervirens kunt u de Buxus faulkner bestellen. De faulkner wordt gekenmerkt door iets grotere, glimmende blaadjes met een lichtgroene kleur. Deze plant is goed toepasbaar voor het creëren van een dichte haag, echter is deze ook uitstekend solitair te plaatsen. De Buxus wordt maximaal twee meter hoog en in de winter blijft het blad de lichtgroene kleur behouden.

Passend advies voor verzorging en snoeien bij Buxus bestellen

Wilt u een Buxus bestellen maar heeft u geen idee hoeveel planten u nodig heeft? De vuistregel geldt, dat er voor een meter haag zeven planten nodig zijn. Wilt u advies over hoe u de Buxus dient te planten of te snoeien? De Buxus bestellen doet u rechtstreeks bij de kwekerij waardoor u kunt rekenen op passend advies voor de juiste verzorging.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer