Maandag 25 november

Bruiloft twente

In het Overijsselse Saasveld is het Partycentrum Bruins gevestigd. Al jaren vieren bruidsparen hier hun bruiloft in Twente. Het partycentrum heeft maar liefst 9 zalen in verschillende stijlen. Hierdoor vindt u altijd wel een stijl die goed bij u past. Afhankelijk van uw keuze voor de zaal kunnen we 50 tot 2500 gasten ontvangen. Parkeergelegenheid is bij ons geen probleem.

Uw bruiloft in Twente uitstekend geregeld bij Partycentrum Bruins

Door de jarenlange ervaring in het geven van feesten weet Part Bruins precies wat de ingrediënten zijn voor een mooie bruiloft in Overijssel. Ze  stelt graag haar kennis beschikbaar om bruidsparen te helpen bij de organisatie van een bruiloft. U wilt tenslotte ook niets liever een prachtig feest, waar u jaren later nog met een lach op zal terugkijken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de regie in eigen hand te houden, dat vinden we ook helemaal prima. Onze medewerkers zullen er in ieder op uw feestavond bij zijn, en meehelpen er een onvergetelijke avond van te maken!

Zaalaanbod bij Partycentrum Bruins

Door ons uitgebreide zaalaanbod vindt iedereen wel een zaal die hij of zij aanspreekt. Bent u een echte feestvierder? Vier dan je bruiloft in 'The Clubbin', met een  prachtige dansvloer of in de 'Taveerne Bar', waar echte feestvierders zich uitstekend op hun gemak zullen voelen. Ook Delle's pub biedt plaats aan de gelauwerde feestvierder, die kan dansen op een modern danspodium... Liever een andere stijl? De English pub is zowel klassiek als modern gestyled. In de 'Ridderzaal' staan oude elementen centraal en de 'Kasteelzaal' is erg romantisch met een prachtig plafond. U kunt ook lekker genieten in de 'Irish pub' waar een informele en gezellige sfeer hangt.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer