Woensdag 4 december

Bedrijfsfeest twente overijssel

Vier uw bedrijfsfeest bij Partycentrum Bruins in het Overijsselse Saasveld

Hier in Twente weten wij hoe je van een bedrijfsfeest een groot feest maakt! Partycentrum Bruins is al jaren een begrip in de omgeving op het gebied van bedrijfsfeesten. Daarnaast organiseren we ook bruiloften en bruidsfeesten. Tientallen organisaties zijn u inmiddels al voor geweest om hun bedrijfsfeest in Twente te vieren. We hebben 9 zalen, waardoor we groepen van 50 tot 2500 personen kunnen ontvangen! Dus ook grote bedrijven zijn bij ons van harte welkom.

Maak een groot succes van uw bedrijfsfeest!

Een bedrijfsfeest vieren bij Partycentrum Bruins staat garant voor plezier, gezelligheid en lekker eten en drinken. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan diverse in- en outdoor evenementen die wij voor onze gasten op afspraak organiseren. Voor teambuilding zijn er diverse spellen mogelijk die de samenwerking bevorderen. Speel bijvoorbeeld bij 'Wie is jullie mol' samen én tegen collega's om de mol te dwarsbomen en te ontmaskeren. Kijk voor meer soorten spellen op de site van bedrijfsfeest Overijssel.

En zorg voor onvergetelijke dag voor uw collega's

Om een onvergetelijke dag bij uw collega's te bezorgen bent u bij ons aan het goede adres. Onze collega's vertellen u graag meer over onze feestmogelijkheden. Mocht de locatie u goed zijn ontvangen dan kunt u misschien altijd nog terugkeren voor een vergadering en seminar die wij hier voor u kunnen organiseren.    

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer