Dinsdag 10 december

Appartement eernewoude

Deze tweepersoons vakantiewoning ligt middenin natuurgebied d’Alde Feanen. Met een aanlegsteiger voor de deur leent dit appartement zich uitstekend voor watersportliefhebbers. Natuur, water en rust zijn de sleutelwoorden als u in appartement Carpe Diem nabij Eernewoude verblijft.

Een appartement in Eernewoude voorzien van alle gemakken

Het appartement ligt in het hartje van Eernewoude en is van alle gemakken voorzien. Het beschikt over een ruime woonkamer met aanliggende keuken, voorzien van vaatwasser, combimagnetron en een koel-vriescombinatie. Daarnaast heeft dit ruime appartement een slaapkamer, badkamer, berging en royaal terras. Heeft het een afgesloten parkeerterrein, Wi-Fi en kijken vakantiegangers uit over de boulevard met de aanliggende haven. Wat wilt u nog meer?

Appartement in het hartje van Eernewoude

Het appartement is de ideale uitvalsbasis om het gezellige centrum van Eernewoude te verkennen. Zo kunnen vakantiegangers cultuur snuiven in diverse musea, genieten van een hapje en een drankje aan de sfeervolle boulevard en kunnen fervente watersporters zicht uitleven in de waterrijke omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld per kano, zeil- of motorboot door het gebied dobberen. Uitgekeken in Eernewoude? Breng dan een bezoekje aan de nabijgelegen Friese Elfsteden.

Meer over appartement Carpe Diem in Eernewoude

Bent u op zoek naar een appartement in Eernewoude om te vertoeven tijdens uw weekend, midweek of vakantie? Dan is Carpe Diem wellicht de perfecte locatie. Wilt u reserveren? Bekijk dan hier de beschikbaarheid van het vakantiehuis. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer