Vrijdag 12 april

Aerohive wifi netwerk

Bent u op zoek naar een optimaal beveiligd WiFi-netwerk voor uw organisatie, met complete dekking en 100% connectiviteit? Dan biedt Aerohive WiFi hiervoor de oplossing. Dit WiFi-netwerk is betrouwbaar, schaalbaar en eenvoudig beheersbaar en is geschikt voor alle soorten organisaties, ongeacht de grootte of de organisatiestructuur.

Een WiFi-netwerk met optimale beveiliging is Aerohive WiFi

Voor het juiste gebruik van alle mobiele apparaten in uw organisatie, is de investering in een goed WiFi-netwerk van groot belang. Het revolutionaire en innovatieve netwerk van Aerohive WiFi biedt optimale beveiliging, een uitstekende firewall en kwaliteit netwerk management. Het netwerk van Aerohive Wifi is volledig aanpasbaar aan ieder soort bedrijf en biedt de juiste oplossing per branche en organisatiestructuur. Elke branche gebruikt WiFi op een eigen manier en Aerohive WiFi biedt diverse branches zoals hoger onderwijs, het bedrijfsleven, zorg en retail specifieke toepassingen en daarmee grote voordelen.

Het netwerk is eenvoudig beheersbaar en schaalbaar

De voordelen van het netwerk van Aerohive WiFi zitten in de innovatie Access Points, welke een verbinding realiseren tussen alle mobiele apparaten. De Access Points worden ingedeeld in groepen maar staan in verbinding met elkaar, waardoor informatie onderling wordt gedeeld. Met behulp van de managementtool Cooperative Control, kan deze informatie eenvoudig centraal worden geconfigureerd en gecontroleerd en kan de toegang en veiligheid van het netwerk worden beheerd. Zelfs wanneer er sprake is van een bedrijf met meerdere vestigingen, kan het beheer van het netwerk worden uitgevoerd op één centraal punt via de zogenoemde online Hivemanager. Deze online Hivemanager biedt toegang tot de centrale managementtool van Aerohive. Voor het inrichten van een WiFi-netwerk voor uw organisatie, kiest u voor Aerohive WiFi vanwege het eenvoudige management, de uitstekende connectiviteit en de optimale beveiliging.

Notaris groningen
Verhuizen middelburg
Schoonmaakbedrijf friesland
Een schoonmaakbedrijf in Friesland kan eenmalig worden ingeschakeld, bijvoorbeeld voor het onderhoud aan de vloer, maar ook op periodieke basis. Lees meer